web analytics

Igår började vi dagen med en långpromenad i skogen, jättehärligt väder och naturen visade sig verkligen från sin bästa sida i begynnande höst!Hemmavid blev det mer pyssel med bilen och hela skuffen inreddes för hundarna. Denna gång ska jag testa att ha grindar i stället för bur till dem och se hur det blir, jag har klätt in hela utrymmet med en slitstark klädsel som ska skydda textilierna och ovanpå den ligger det en gummimatta för att fånga upp fukt och sand. Sen har de fått en biabädd där inne också, för att vi hade en över, den får plats och som en extra bonus märker jag att Dax ligger ner mycket mer när vi åker nu än tidigare. Bara fördelar!
Eventuellt blir det en annan egentillverkad madrass på plats så småningom där det inte är höga kanter så som det är på bian och som går precis hela vägen ut till kanten mellan hjulhusen om jag upplever att det blir trångt för dem och de ligger ”på” varandra för mycket, men just nu verkar de gilla detta.Framåt kvällningen blev det en halvtimmes cykeltur på trainern, bra med lite bensprattel sådär en lördagskväll innan vi åt lyxmiddag bestående av ugnsrostade potatisklyftor med persilja, närproducerad skinkstek, kantarellsås/stuvning med de sista kantarellerna plockade utanför huset och lingonsylt. MUMS, underbart och fantastiskt gott!!Idag har vi varit på klubben mer eller mindre hela dagen för Svante har haft skyddsteorikurs och jag passade på att träna både Öje och Dax i lydnad. Öje har körts igenom i lägrelydnaden (plus en del nötande på framför allt framförgåendets olika delar) med en massa störning i form av prylar på plan och kommentering och det gick finemang. Även platsliggning med störning av höglöpande ungtik, perfekt!
Dax fick gå lite fritt följ och leta efter leksak i högt gräs, sånt tycker han är kul!Väl hemma blev det tidig middag och nu slappande i sängen, dags att ladda upp inför en ny arbetsvecka.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: