web analytics

Helgfrulle med blandat nyttigt och onyttigt. Eller ja, med 7% socker och 100% glutenfritt så tror jag ändå att flingorna kvalar in långt högre på hälsoskalan än vad de flesta svenskar äter till frukost.Sen en höstlig promenad i duggregn med doggersarna.Och sen började ”den långa färden”, också känd som resan till Gävle och tillbaka för att få hem gamla bilen som ÄNTLIGEN är klar på verkstaden. Det tog bara 4 veckor…Väl hemma igen hade nästan hela dagen gått men jag tog med mig Öje ut och sprang 5 km runt hemmet i lagom takt. Igår drog jag en vända på cykeln som uppvärmning och sen lite styrketräning med löp- och knäspecifika övningar (drakgång, benböj och en coreövning jag inte kan namnet på där man står i armhävningsposition fast på armbågarna och växelvis för ett knä i taget mot den diagonala armbågen under sig), då kändes de lätta men idag har det varit ömt i musklerna haha. Då var det rätt skönt att komma ut idag och få igång cirkulationen ordentligt!Sedan blev det en snabb dusch, älgbiffar med kantarellsås till middag och ”Guardians of the galaxy 2” som lördagsfilm. En rätt så hygglig lördag tycker jag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: