web analytics

Jahapp, så var ännu en helg förbi. Jag vet att jag tjatar om det men tiden går så sjuuukt fort. Redan september liksom, hur gick det till??För ovanlighetens skull har vi faktiskt haft en hel dag oplanerad under helgen, men utöver att ha sovmorgon, städa, tvätta och plocka hemma så har vi också varit iväg och tittat på ny bil, fotat Svante i sin nya heldräkt när han figgade för regerande världsmästarhunden i mondioring och firat mamma som har fyllt år.Utöver det har det blivit en del hundpromenader i både regn och solsken (där Öje hittade ett gäng mystiska ballonger på en av dem hehe) och igår lade jag spår till båda grabbarna.
Dax spårade fint i kärnan som vanligt men oj vad det märktes att han inte längre tränas aktivt. Hela spåret var kanske 300 meter och innehöll tre pinnar plus slut, men han plockade bara första pinnen och slutet haha!
Öje i sin tur hade lite svårt att hålla fokus på rätt spår men nu var det ju ett tag sedan vi spårade och han fick i alla fall med sig alla pinnar in så det blir nog bra till tävlingen den sista september. Han valde för dagen en nätboll som belöning medan Dax föredrog den rosa kongen såklart haha.
Himlen var verkligen oroväckande mörk under hela tiden vi spårade men det föll bara några enstaka stänk som tur var!Vi avslutade helgen med första löpturen efter Sälen, 7,5 km asfalt hemifrån ytterdörren för ovanlighetens skull. Det var riktigt trevligt faktiskt, inte alls så hårt för knäna som jag tycker det har varit förut (men så har jag ju aldrig varit så här tränad för löpning förut heller) och inte heller så kuperat som i spåren. En helt lagom första runda efter ett hårt lopp!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: