web analytics

Tisdag: rusta bilen mot otäcka hundklor och annat som kan repa kofångaren genom att sätta på ett skydd. Valde ett i rostfri metall så att det matchar listerna bättre än svart plast.Onsdag: snabb sväng på cykeltrainern med 10 min uppvärmning, 5×1 min tyngre intervaller med 1 min vila och nedvarvning 5 min.
Sen iväg för lydnadsträning inomhus, framförgående, apportering och platsliggning både med annan hund bredvid och störning av annan hund som tränade och lekte. Platsen gick toppen, apporteringen börjar se mycket bättre ut men ställandet i framförgåendet får vi fila på för han ställer sig väldigt snett varje gång. Sträckorna blev i och för sig väldigt korta i hallen så kanske var det svårare inomhus, men det får bli en genomkörare av lydnaden utomhus imorrn tror jag bestämt!Torsdag: mörka morgonpromenader och skyddsträning på kvällen, vi körde bara en sväng eftersom jag var helt död i hjärnan och egentligen bara ville hem och sova. Korgarbete där vi växlade mellan ”High Chaparral” och ordning och reda för att locka fram känslan för korgen redan från början samt ett par bevakningar för att titta på efterarbetet. Han gör det han ska bra, sen kan man alltid pilla i detaljer men just nu vill jag bara få lägreskyddet överstökat så vi kan gå vidare med nya moment sen. Så vi får verkligen hoppas på uppflytt den 30:e!Fredag: En helt vanlig jobbdag och sen tacofredag med soffhäng, tanken var att cykla en vända till men jag kände inte för det så då fick det vara. De sista dagarna i veckan har jag varit väldigt trött och öm i skallen och jag har svårt att avgöra om det är bihålorna eller tandlagningen jag gjorde för ett tag sedan som spökar. Den måste filas ner för den är alldeles för hög så det kan vara den som stör. Jag får ta igen träningen nu under helgen i stället med både löpning och cykling, men jag tror att jag skippar långpasset den här veckan och kör en kortare men snabbare tur och sen löpstyrka efteråt. Eller nåt annat som jag känner för, huvudsaken är ju att jag kommer ut och rör på mig och tycker att det är skoj!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: