web analytics

Jag trodde verkligen jag skulle klara mig från de dödliga förkylningsbacillerna men nej, när näsan rinner som en öppen kran samtidigt som den är helt täppt går det inte att förneka att de faktiskt fått sitt fäste i kroppen. Så himla typiskt, jag som såg fram emot att köra på med (egen)träningen lite nu när den legat lågt ett tag och jag dessutom går in i ett kvartal med väldigt mycket extra lediga pass. Men men, ett kvartal är ju långt så vad gör väl det egentligen…Grabbarna fick sig varsin badrock från Rukka idag som jag tokfyndat på nätet, bra att ha nu när höstvädret kört igång på riktigt med regn och storm så att de torkar utan att gå och gnida sig torra mot soffan eller sängen. De ser ut som små jediriddare i dem haha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: