web analytics

Idag har det varit fantastisk väder, inte ett enda moln verkar det ha varit på himlen!
Inte för att jag har varit ute överhuvdtaget eftersom jag har jobbat, men tack och lov ligger vår vaktkur belägen så att solen faktiskt skiner in hela dagen (bara den är framme). Underbart att kunna jobba OCH se solljus, inte van vid det än efter nio år av nattjobb haha!En fantastisk hemfärd i solens sista strålar och med ”Rättegångspodden” i bilstereon, och sen ett försiktigt intervallpass på cykeltrainern utgjorde övriga guldkorn i min för övrigt ganska ordinära onsdag. 10 minuter uppvärmning på lite trögare växel, 5 minuter på lättare växel och sen 5×1/1 minuters intervaller med tre växlar mellan viloperioderna och själva intervallerna. Inget mördarpass precis, men svetten rann såklart ändå och jag hoppas det kommer kännas imorrn. Då är det fredag för min del eftersom jag är ledig när det är fredag på riktigt, jippie!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: