web analytics

Det är nästan så att det blir en veckoblogg här för daglig är den då rakt inte i alla fall haha. Så här har veckan sett ut i stora drag i bilder och pyttelite text: Promenader i grått väder, hösten har verkligen kommit med full kraft. Löven faller i drivor, allehanda svampar ploppar upp på de mest osannolika ställen (som tex överst på en gammal halmbal två meter upp i luften) och det är becksvart på våra morgonpromenader. Den positiva sidan av det hela är ju att det är otroligt mycket färg ute nu även när solen inte är framme, nästan alla träd och buskar sprakar i olika kulörer!Vi har gått mer promenader hemmavid där det finns mer belysning, och det är ganska fint i våra krokar också faktiskt!Hundträningen har dominerat de senaste veckorna på grund av den annalkande tävlingen igår, väl investerad tid får man väl säga så här i efterhand!
I måndags lånade vi in en främmande figurant (igen) och tog lite bett för att åter igen repetera att man släpper så fort figuranten blir passiv oavsett vem det är. Det passet blev super redan från början, snygga släppanden och direkt ut i bevakning så det var skönt att få med sig i bagaget inför lördagen.
På tisdagen blev det träning med vanliga gruppen och då är det ju Svante som figgar, men åter igen fick han göra det lite svårare för Öje genom at inte agera som han brukar så även det blev finfin träning. Då blev det också lite lydnad där jag konstaterade att det här med kryp hade vi visst inte stämt av på länge för det funkade nu inte så bra… Så fredagen bjöd på en sista putsning och ”quick-fix” träning, lite som vanligt skulle jag nästan säga nu hahaha!Egenträningen har som sagt legat på hyllan och alla cyklarna fick flytta ut till uterummet eftersom vi behövde gästrummet till Ida som kom på besök med fröken Beila, och jag tror bestämt att racern får stanna där ute över vintern eftersom den fick plats uppställd på trainern. Det blir himlans varmt under långpassen och intervallerna så det blir nog skönare träning där ute än inne i vår varma lägenhet skulle jag tro. Vi får väl se hur kallt det blir, vi har ju inte bott här över nån vinter än så vi har ju inte riktigt koll. Men blir det för kallt får jag väl helt enkelt trampa mer haha!Nya bilen har fått sig ytterligare ett lyft med en ny ”botten” under hundarna i form av en fraktlåda. Helt suveränt att den är formgjuten och går upp en bra bit på sidorna runt hela skuffen, visserligen fick jag modifiera den något för att kunna ha grindarna i men det blev i slutänden riktigt, riktigt bra och nu är jag 100 % klar med att ordna till denna bil så den passar oss!
Veckan fick sig sedan en härlig avslutning med tävlingen igår som jag ju redan skrivit om och idag har vi tagit sovmorgon, en långpromenad i skogen där jag för första gången på EVIGHETER tog med mig stora kameran och sedan lite allmänt pysslande och TV- och dataspelande i hemmet. En riktigt slapp och skön söndag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: