web analytics

Denna gång när vi var i Åmål hade vi en liten stuga nere vid vattnet, och i lördags när jag vaknade såg jag att det var ett märkligt rosa ljus som silades in mellan gardinerna. Det brukar betyda vacker soluppgång, och visst var det så även denna gång!
Jag och Dax gick ut och fotograferade både själva uppgången och även ljuset den spred över de små stugorna i motsatt riktning, väldigt fascinerande hur himlen brann! I övrigt har det varit en rolig helg i Dalsland, som vanligt!
Idag är jag ledig från jobbet och ska under eftermiddagen åka och göra en kompletterande undersökning på mina ögon för att kolla om jag kan laseroperera dem eller inte, sen måste jag ta ställning till om jag vill också. Självklart vore det skönt att slippa glasögon (som jag ändå aldrig bär), men den enda typen av operation som jag i så fall kan göra är varianten som tar minst en vecka att läka och gör enormt ont. Under den veckan är man i princip blind och behöver hjälp med att ta sig runt hemma, äta osv så det känns ju rätt så drygt.
Men en sak i taget, först ska vi kolla om det ens går!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: