web analytics

Det blev en liten jogg före frukost igår, 3 km i samband med morgonpromenaden av hundarna. För en gångs skull var det dessutom fint väder så det blev en riktigt trevlig tur!Det fanns ju funderingar på att också åka och simma, men Svante tog en löptur på 8,5 km så vi kände oss faktiskt nöjda båda två och tog det lugnt resten av dagen. Jag bytte hårddisken i min dator och så tog vi en snabb tripp till Erikslund för att byta ut skyddsglaset till min mobil som hade spruckit i ena hörnet. Då passade vi också på att gå in på Ikea och köpa försenade julklappar till grabbarna i form av varsin tax, plötsligt går det nämligen bra att ha mjukisdjur framme igen utan att de strimlas till Dax stora glädje!Idag är det en typisk innesittardag, det stod till och med i tidningen att det är ovanligt grått och mörkt ute. Så det blev perfekt att spara simningen till idag med andra ord, och så kanske det blir lite cykel eller utrensning och städning här hemma (Öje konstaterade igår att hundmatsfrysen är nästan tom så den kan vi städa ur). Eller spelande på X-boxen haha, lata lediga dagar är helt ok!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: