web analytics

I morgon är det julafton, tänk att för några månader sedan satt vi på jobbet och sa att ”det kommer bara kännas som ett ögonblick så är det jul” och precis så blev det.
Idag har vi i alla fall fått väldigt mycket gjort, dock ingen egen träning men det var mest för att vi inte kände för det och inte för att vi hade tid. Kanske blir det något i den vägen utfört i morgon bitti, men mest troligt är nog att vi äter en god frukost och gör något med hundarna innan vi beger oss till Stockholm för sedvanligt julfirande.
Idag hann vi med att få den gamla bilburen såld som stått ett tag och efter det åkte vi ut till husvagnen och bytte till vinterdäck. Sen har det utförts julbak hela eftermiddagen, knäck, pepparkaks- och saffranskulor har det blivit. De båda senare sorterna har jag aldrig gjort tidigare men det var inte svårt och smakade bra så jag tror de kommer få godkänt på julfirandet imorrn. Öje smög sig som vanligt på och kollade så att allt gick rätt till. Kock-Öje haha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: