web analytics

Sök och skyddsträning idag, sökbanan var väldigt klurig med mycket nedfallna träd och flertalet ”träsk” pga att marken är mättad av allt vatten som kommit i form av regn och snö. Öje var lite vimsig idag, mycket spring men missade giggarna flera gånger och hade svårt att gå ut när han skulle ta sig förbi träd osv. Men det är ju också bra att se sånt och veta att det är en svaghet i träningen så man vet vad man ska fila på!Skyddsträningen var mest till för lite underhåll, civilsändande med massor av hjälp eftersom han gärna springer in nära på doggen och sen hoppar förbi och sedan några bevakningar med avhämtning. Det var riktigt slaskigt idag så jag ville bara köra ett pass, skaderisken för både hundar och figge är för stor!
När vi kom hem beslutade jag mig för att gå igenom de hundsaker jag har med mig i bilen nuförtiden eftersom jag saknat ett par grejer, en av dem hittade jag i mängden men den andra är borta. Grabbarna hjälpte entusiastiskt till naturligtvis, ingen chans att stjäla en kulig leksak får gå till spillo haha!Nu på kvällen har det blivit TP-spel med choklad och glögg, för en gångs skull vann Svante så han är nöjd hahaha. Kvällens roligaste kort var som upplagt för en felläsning (blå fråga), rätt svar är för övrigt månen.Spelkvällar är alltför sällan förekommande, men vi ska nog ta och uppdatera vårt spel med en ny version och köra lite oftare har vi kommit fram till för roligt är det. Hundarna tar det dock med ro hehe.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: