web analytics

Då var det dags för den årliga summeringen av året igen, jag har ju bloggat i olika form sedan 2004 så det har blivit några stycken nu!
Den kortfattade statistiken för bloggen 2017 lyder:
Antal publicerade inlägg – 187 stycken
Antal besökare under året – 3957 stycken
Topp 3 nationalitet på besökare – Sverige, USA, Kanada
Mest besökta inlägg under året – Epic POP 4X lll Artisan series (publicerat 2015)
Mest besökta inlägg publicerat 2017 – Träningshelg!
Antal kommentarer – 40 (jag hittar tyvärr inte vem som kommenterat mest i år)
Dessa små siffror säger mig några saker… Dels har jag blivit sämre på att skriva inlägg, mycket sämre om jag jämför med alla mina tidigare års statistik!
I takt med att inläggen sjunker i antal sjunker såklart även antalet besökare och definitivt antalet kommentarer till det jag skriver. Jag ser ju i statistiken att det är några få trogna själar som fortfarande läser, men generellt sett blir det mindre aktivitet från alla håll här i bloggen. Och det är inte konstigt egentligen, med alla olika typer av sociala medier som finns nu så är det betydligt lättare att få snabba och lätta ”kickar” av att kolla sitt Instagram- och Facebookflöde än att läsa igenom bloggar, och dessutom en blogg som uppdateras sällan och när den väl uppdateras så är det kanske inte sådär jätteroliga inlägg?
”Det här gjorde jag idag” eller ”jag tränade, det gick bra”, då kanske det är roligare med de inlägg där jag funderar lite djupare, eller analyserar min egen träning eller hundträningen mer?
Jag märker att de inlägg jag har skrivit med recensioner av olika saker har varit de inlägg som toppat statistiken under flera år nu, är det sånt man vill läsa om?
Mest skriver jag ju för min egen del, för att det är himla kul att se förändringar och framsteg under året/åren som gått. Men lite är det ju såklart också för att det ska vara kul och intressant att läsa för andra, annars hade jag kunnat skriva i Word på datorn och klistrat in lite bilder haha. Jag har fått kommentarer om att jag skriver så sällan nuförtiden så jag får försöka anstränga mig mer under 2018!
På tal om Instagram förresten så är här mina nio mest gillade bilder där under 2017, inte en enda träningsbild kvalade in i år, men däremot bilden på nya bilen hahaha?!
Mest gillat – balkongbordet på Gran Canaria med vin, kakor och jordgubbar. Jo jag tackar!Här kommer då 2017 års sammanfattning:

JANUARI
– Jag fick börja rehaba mitt trasiga knä. Det läkte oerhört snabbt och stabilt vilket jag är väldigt glad över!
– Jag köpte min trainer till cykeln, den har redan gått ett antal mil och hjälpte säkerligen till med den snabba läkningen av knät så det var en GRYM investering. Det blev också en hel del simning under januari.
– Öje tränades på i skyddet och vi smög igång munkorgsarbetet efter att ha provkänt på den i december 2016. Han svarade jättebra på träningen som var upplagd med korta, korta pass av mystik och upptändning, roligt och skönt att se.
– Vi var på visning av lägenheten som vi sedermera skulle komma att köpa och bo i, det var den första lägenheten av ett antal vi kikade på och den blev det alltså till slut haha.
– Jag var på arbetsintervju för att börja jobba heltid med fast inkomst igen, livet som egenföretagare har visserligen sina fördelar men pressen av att alltid jaga pengar gjorde att det inte kändes så fritt ändå och jag saknade också att ha kollegor.FEBRUARI
– Jag fick jobbet som jag gick på intervju för i januari och åkte därför på utbildning under månaden. Fem dagar av skolbänk på dagtid och träning och plugg på kvällstid, härligt!
– Jag fick huset i Mariefred sålt.
– Vi åkte till Gran Canaria och sprang Trans Gran Canaria, jag körde loppet på 17 km och det var mer än nog haha. Vackra vyer men också bitvis väldigt krävande. Hotellet Lopesan Baobab som vi bodde på var underbart med fantastisk mat (så i år åker vi tillbaka igen).
– Jag fyllde 35 år.MARS
– Jag gick ännu en utbildning för min nya tjänst och klämde in ännu mer träning även under den hotellvistelsen, det är bra att bo borta så man inte har något annat för sig än att träna haha!
– Vi flyttade in i vår nya lägenhet!
– Jag blev förkyld och det hängde med till och från under flera veckor, superdrygt!
– På hundträningsfronten körde vi på med skyddet, lite nötande på lägremomenten och så nosade vi på dubbeln som numera inte kommer förrän i eliten bara för att ha något nytt att pyssla med.APRIL
– Dax började månaden med att ha ont i nacken och detta har kommit och gått några gånger under året. Vi har kunnat koppla ihop det med att han ätit märgben så det verkar vara något som bli överansträngt eller liknande då, men mer klarhet än så har vi inte fått trots kontroll av tänderna och allmäntillståndet hos veterinär. Aldrig roligt att bli påmind om att hundarna blir äldre de med…
– Dax fyllde också 8 år under april!
– Jag tränade på med Öje och anmälde oss till appellen i maj så det blev äntligen en del spårande och även lite lydnad gjort.
– Egenträningen låg lite lågt eftersom förkylningen kom tillbaka för andra gången. Till slut hade vi varit mer eller mindre sjuka i åtta veckor har jag för mig, otroligt påfrestande!!MAJ
– Jag och Öje tävlade appellen i början av maj men det gick riktigt dåligt och jag bröt efter spåret. Dock fick vi revansch redan två veckor senare då vi fixade uppflyttet till lägre klass!
– Brimer flyttade till en ny familj då han inte drog jämt med Öje.
– Fri fick tyvärr åka till hundhimlen då vi märkte mer och mer att hon fick det tufft med kroppen och orken, 13 år blev hon.
– Svante sålde sin lägenhet.
– Öje gjorde L-test och blev godkänd att testas mot väktarbruk men ej mot polisiärt bruk. Jag hade lagt ut testet här på hemsidan under infon om honom men jag fick inte ordning på tabellen som det är skrivet i så det gick tyvärr inte att utläsa bra. Någon dag kanske jag tar tag i det där, det finns i alla fall för beskådande på Ullhedens hemsida också.JUNI
– Vi körde igång lite mer igen med den egna träningen, som sagt så höll förkylningen i sig i stort sett under hela våren men till slut kunde vi göra det vi ville obehindrat. Utepoolen vid simhallen öppnade och man kunde simma i 27-gradigt vatten ute i solen, mmm!
– Vi gjorde äntligen klart renoveringen i köket och det blev jättefint!
– Svante fick en cykel haha.
– Midsommar firades i Åmål.Fortsättning följer…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: