web analytics

Igår körde jag lite inomhuslydnad med Öje, kryp och apportering. Plötsligt kunde han krypa jättefint och hålla position igen, i alla fall bättre än det varit på sista tiden. Kanske bromsas han naturligt något av att vi är just inne i och för sig, hur det än är så är vårt vardagsrum inte 30 meter långt hehe. Men bra att det i alla fall går att få åt rätt håll!
Apporteringen är det lite sämre med, han håller inte i apporterna ordentligt och är det dåligt när han är på väg in så är det uselt när han sätter sig bredvid. Så fort jag sträcker fram handen för att peta på den öppnar han munnen, han tänker så mycket på att släppa hela tiden så det blir aldrig något fast gripande. Att stoppa in apporten i munnen och träna fasthållandet ger en större ovilja att plocka upp apporten, att dra i den ger att han släpper eller tuggar frenetiskt i stället för att lugnt och fast hålla emot. Tankenöt…Idag har jag varit på lite uppdrag under förmiddagen och på eftermiddagen sprang jag en sväng med Sandra igen, denna gång i dagsljus kors i taket!
Visserligen var solen på väg ner när vi var klara, men det var i alla fall ljust när vi sprang och på köpet fick vi en fantastisk vy att stanna och spontanfota på vägen hem. Vintern kan vara väldigt vacker!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: