web analytics

Först ett par bilder till från tisdagens och onsdagens morgonturer med hundarna, med och utan skidor.Igår åkte jag direkt från jobbet till simhallen och slängde in 1000 nya meter på simkontot. Inte helt obehindrat, men faktiskt ganska snabbt ändå. Skönt att få fredagsfysen avklarad direkt så man kunde ta kväll i soffan sen!Idag vankades det skyddsträning och jag körde först civilsändande där vi började om lite grann med att skicka mot figge som hjälpte honom med stannatecken och kommandot ligg. Han kändes rätt så disträ och satt och vindade efter en träningskompis vars tik löper osv. En ny upplevelse då ingen av mina hanar har varit speciellt berörda av löptikar, men eftersom han eventuellt skulle ha parat en tik för ett par veckor sedan så antar jag att det har satt lite spår (så blev det dock inte).
Sedan gick vi också transporter och även där kändes han väldigt splittrad, men när överfallen kom så var han ändå med och bet bra så även om han ser lite förvirrad ut så har han koll på läget!Till pass två hade vi bestämt oss för att vrida upp intensiteten lite och han fick tända till på figgen som hetsade och snärtade i marken med en pisk. Sen blev det placeringar för bevakning och då hade han en jättefin anspänning på figgen, och även i efterföljande transporter fick han bättre intresse. Vi körde också några överfallsmissar i transporterna för att få honom att satsa ännu mer framåt på figgen, jag tror det blev rätt så bra.

Under tiden vi tränade fick jag SMS från Hoffen som undrade om vi var hemma eftersom de var ”i krokarna”, så kvällen avslutades i trevligt sällskap och ännu mer hundsnack – skoj!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: