web analytics

För en dryg vecka sedan beställde vi äntligen ett badkar och trots att leveransdatumet var satt till den tjugonde kom karet redan i måndags!
Då hade vi inte tid att hämta det, men igår efter jobbet plockade vi hem det och provkörde naturligtvis så fort vi hade fått allting på plats.
Det blev ett kar från Camargue som säljs på Bauhaus och modellen heter ”Marstrand”, det är riktigt rymligt trots att det egentligen inte är superbrett eller långt (75×170 cm) men på grund av det höga sittdjupet på 50 cm får jag och Svante plats ordentligt båda två. Designen tycker jag dessutom är vrålsnygg så det hade varit smutt att ställa karet för sig själv mitt på en vägg så man kan se hela. Kanske kan vi få till det om vi vill i sinom tid, vi får se. Det första vi ska fixa med är i alla fall att se till så att avloppet klarar av att mata ut vattnet i samma takt som karet tömmer för just nu går det lite för snabbt vilket resulterade i att det blev blött väldigt långt ut på golvet igår haha!
Sen får vi även se om vi ska ha duschdraperi eller kanske en vägg av något slag, vi hade en duschvägg tidigare men den var lite välvd så den passar inte så bra. En rak glasvägg, eller kanske glasbetong skulle vara bättre… Det blir något att klura på!Naturligtvis ska ett bad ha både badskum och badankor, och ett glas rött och ett avsnitt av senaste favoritserien ”Lucifer” blev det också. Ikväll skulle jag gissa på att i alla fall jag testkör karet en gång till, fantastiskt härligt att ÄNTLIGEN ha det hemma efter alla provsittningar och funderingar vi har haft kring det här!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: