web analytics

Packa, fixa och dona, klippa klorna på hundarna och se till att deras mat och andra prylar är i ordning för deras ”hotellvistelse”. De har lite olika inställning till kloklippning de där två, Dax tycker det är skitjobbigt och vill helst bara slippa undan medan Öje ligger på rygg och viftar på svansen haha.Nu är de inlämnade på Pyttelitet Pensionat som drivs av fina Sara, hon är även den som lasrar grabbarna en gång i månaden så de kommer få sig ett par behandlingar under den dryga vecka de huserar där borta.
Vi har installerat oss tillfälligt hos mamma och pappa i några timmar för att sova lite närmare Arlanda och slippa gå upp halv fem i morgon bitti, så nu är det dags att släcka lampan och försöka få lite skönhetssömn!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: