web analytics

Jahapp, sista lediga dagen igår och det blev en del matnyttigt gjort. Först en långpromenad i skogen vilket vi inte har gjort på evigheter, när jag går morgonpromenader på vardagar innan jobbet är det ju fortfarande becksvart och då vill jag inte halka runt på smala stigar. Men i dagsljus går det ypperligt, och först ut i skogen för dagen var vi också!Runt lunch körde jag äntligen ett litet cykelpass igen, jag tycker att jag har känt av mina bihålor ett tag lite till och från och har inte velat träna så det blir värre. Men eftersom vilan inte gjort någon som helst skillnad men jag känner av i resten kroppen att jag inte har tränat så nu kör jag igång lite försiktigt igen. 30 minuter på medium-låg ansträngning, inga konstigheter.Efter träningen gick jag hem till Eva och fikade en sväng och på kvällen drog jag iväg till klubben för att gå på föreläsning om hundars anatomi och vanligaste skador. Intressant, även om jag kände igen väldigt mycket från det jag pluggat tidigare på humansidan. Men repetition är aldrig fel!
Den 26e är det en föreläsning till där man får lära sig vilka övningar man kan göra för att förebygga skador men då är vi ju utomlands så den kan jag tyvärr inte gå på utan får nöja mig med kurspappren.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: