web analytics

Jag beställde hem lite tillskott från Svenska Djurapoteket häromdagen, så här under vintersäsongen när tävlingarna skiner med sin frånvaro kan man passa på att boosta hundarna med bra grejer inför nästa säsong. När våren sen kommer brukar jag plocka bort tillskotten eftersom det är mycket som har karenstider för tävling (även till exempel massage och laserbehandlingar, jättekonstigt), men då har de i alla fall fått en ”stärkekur” under lågsäsong.
Det som bjuds för tillfället är Multiflex för leder och ligament, Spirulina för immunförsvaret, MSM för extra power till cellåterbyggnaden och linfröolja för fina fettsyror. Nu tror jag att Nordics färskfoder som vi också ger har ett jättefint innehåll, men det skadar inte att plussa på lite ibland tycker jag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: