web analytics

5,5 km skidor i morse men inte på långa vägar lika harmoniskt som det var igår. Då var det krispigt och lätt snö, idag var det två plusgrader, regn och blytung kramsnö. Jag hade absolut NOLL gratis glid framåt, men jäklar i min lilla låda vad bakhalt det var!
Dessutom hade det kommit snö under natten som lagt sig i spåren som jag nötte upp igår, så det blev som att köra upp nya spår igen. Och som att det inte var nog fick jag en blåsa i ena handen, en skavsårsblåsa på 3×2 cm på höger häl och som grädde på moset blånagel på vänster ringtå pga att mina pjäxor inte sitter bra på mina breda fötter. Lägg till hundar som stannar för att äta bajs vilket de inte får, eller som hela tiden retar varandra för att få igång ett race vilket de inte heller får så börjar man få en klar bild… Jag var INTE glad och lättsam under detta träningspass precis, men jag är i alla fall stolt över att jag körde klart och inte bara gav upp efter ett varv och åkte hem!I övrigt har det blivit lunch och snick-snack med Marie-Louise, massage som Svante egentligen fick i present av skyddsgruppen men som han gav vidare till mig och nu på kvällen åkte jag faktiskt iväg och köpte mig ett par nya pjäxor så får vi se om de funkar bättre. Visserligen är väl säsongen mer eller mindre slut nu, men det kommer ju fler!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: