web analytics

Här var det tyst minsann, men lite har vi hittat på under tiden sedan jag skrev i onsdags.Torsdagen serverade en vacker men kall soluppgång, det känns fantastiskt att det nu är ljust när jag åker till jobbet!
Om en vecka kommer det ju dock ett litet bakslag när vi byter till sommartid, men sen går det ju snabbt så är vi där igen.
I torsdags kväll blev det en sväng på cykeln för första gången på länge, 25 minuter blev det och skavsårssplåstret på hälen höll tack och lov.Fredag morgon var ännu vackrare, men ännu kallare med sina -11 grader. Det är ändå svårt att förstå att det är mitten av mars när det är kallt och ligger 2 dm snö, snacka om årstidsförskjutning!
På kvällskvisten körde vi tacos och mys, det är något speciellt med fredagar!Igår lördag började jag morgonen med att gå runt i mina nya skidpjäxor som jag åkte iväg och köpte i onsdags, säsongen är ju nästan slut (i butikerna dvs) så snart hade man inte kunnat prova pjäxor någonstans. Jag hittade ett par från Rossignol som är mer rundade i tåboxen än Fischer, modell X-6 Combi vilket innebär att den även går att använda till skate om man vill det!
De kändes väldigt bra (och varma!) på fötterna så jag tog skidor och hundar och drog ut på en provtur i mina egna spår där vi brukar rasta, och de funkade kanon även under åkning så jag är jättenöjd med att ha pjäxor som passar igen. Efter ca 5 km kände jag att det sved lite på skavsårshälen och tänkte ”typiskt, jag kommer få tejpa hälarna varje gång jag ska ha dem här pjäxorna också!”, men det visade sig när jag kom hem att det var skavsårsplåstret som hade släppt i kanten och rullats ner så såret blottats så det ska nog funka fint i framtiden. Vid hemkomst hade jag tänkt göra våfflor som det anstår vintersport, men jag orkade inte krångla fram våffeljärnet utan det fick bli pannkakor med sylt och grädde i stället och det funkade ju lika bra. Svante tycker inte om pannkakor, men han var på konferens igår hela dagen så då passade jag på haha!
Idag finns det inga riktiga planer förutom att jag ska åka och träna lydnad under eftermiddagen med en kompis, i övrigt blir det nog hundpromenader i solen och kanske lite plock och fix här hemma bara.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: