web analytics

Dax nioårsdag och den har firats som sig bör!
Födelsedagsspår på förmiddagen då klubben hade tävlingar och vi lade ut reservspåren. De behövde dock inte användas så grabbarna kunde tuffa runt varsitt igen, Dax gick med Svante och var på ett strålande humör dagen till ära haha. Spåret hade avverkats i en rasande fart, och fyra apporter av åtta kom med hem, varav en inte var vår utan någon annans som han hittade i spåret. Två av de andar hade Svante sett och plockat upp, så ja, två apporter av åtta tog han korrekt hahaha!
Själva spåret har alltid varit viktigast för gummifarbrorn. Jag spårade samtidigt med Öje så jag har tyvärr inga bilder från Dax spår. Öje däremot spårade ganska dåligt och blev väldigt trött i värmen, dock fick vi med oss alla pinnar in på något märkligt vis men det märks att vi måste spåra mycket, mycket mer för att han ska bli en spårsäker hund. Han kan bara inte låta bli att kolla av saker på sidan av, och han är precis lika säker i linan där som i kärnan så det är svårt att veta och lita på att han har koll på spåret. Vi fick pausa några gånger för att han blev helt slut, självklart är tröttheten också bidragande till att spårtekniken brister, och likaså att spåret var ca två timmar gammalt när vi tog det. Nåja, det var ju Dax nioårsdag det skulle handla om idag!
När vi kom hem ställde vi till med kalas för de lurviga, tårta på leverpastej varvat med skinka, överdraget med grädde och dekorerat med köttbullar blev det i år. De blev glada såg det ut som. Dagen till ära blev det kalas i uterummet, jag tror aldrig det har varit så varmt och fint väder tidigare på någon av Dax födelsedagar! Grattis älskade knasboll och lurvenpajsare, jag hoppas vi får många år till ihop!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: