web analytics

Herregud vad vi har ätit saker under hela påskhelgen, ja egentligen började vi nog även innan den kom men nu under helgen har det eskalerat rejält. Bara en massa onyttigt, mycket socker, gluten och laktos. Nu mår man som man förtjänar med uppblåst och stökig mage, mystisk ömhet i diverse leder och huvud och det känns som att jag väger 20 kg mer då kroppen är tung att flytta runt. All spänst i musklerna känns liksom borta, allt är jobbigt, energin är låg… Visste jag inte innan så vet jag det definitivt nu, att maten påverkar allmäntillståndet mycket mer än man tror även för den som tränar, och man tjänar mycket på att hålla det onyttiga till en begränsad nivå och utvärdera ett varv till innan man stoppar i sig mer. Större ansträngning än så är det ju faktiskt inte, och gud så man tjänar på det!!Säsongspremiär för fika i uterummet blev det i alla fall som avslutning på frossandet igår, riktigt mysigt och skönt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: