web analytics

Åh vilken härlig ledig dag, först lite sovmorgon vilket innebär att jag vaknar till liv först när Svantes klocka ringer runt 06.30 och inte 04.50 som jag brukar. Sen får man ju också ligga och dra sig hur länge man vill innan man kliver upp, underbart!
En morgonpromenad i sol och rätt så varmt väder, och sen har jag spenderat resten av dagen hemma hos Sara och Peter i Enköping med massor av snack, onyttigt fika, lite laser på Dax och sen ännu mer snack haha. Tanken var att jag skulle åkt vidare till klubben och tränat lydnad, men till eftermiddagen drog ett rejält regnområde in så jag hoppade det då jag inte hade några regnkläder med mig.Igår däremot körde vi lydnad på en plan här i Västerås, inkallning med ställande och framåtsändande blev huvudmomenten för kvällen. Jag har konstaterat att om jag får honom att trava ut och genom gruppen på framåtsändandet så är jag jättenöjd med det, och på ställandet ska jag försöka lägga på en hög kravställning så han visserligen tappar fart men ändock ställer sig eftersom han drar på i alldeles för hög fart till att börja med och då får ett enormt långsamt ställande. Jag tror det kan bli bra, vi ska bara nöta det lite på tävlingsplatsen också så kanske vi kan få till även den quick-fixen hehe. Jag tror aldrig jag har varit så oförberedd men ändå tränat effektivt med de förutsättningar vi har som jag gjort de senaste veckorna, det ska bli väldigt spännande att se resultatet!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: