web analytics

I torsdags sprang ju jag och Annelie andra loppet i Sthlm Challenge, Sthlm10. Jag skrev ju om bansträckningen tidigare och tyckte den kändes mastig, men när vi väl var på plats var det en enormt trevlig runda att springa!
Flack och med väldigt fin utsikt runt Riddarfjärden, det är väl förvisso inget för den höjdrädde att springa över Västerbron men själva löpningen över den var faktiskt inte alls så jobbig som man kunde tro. I loppet kom den runt kilometer 8 så jag gick en bit över den eftersom jag då var lite trött överlag, men nog hade jag kunnat trippa på om jag hade velat anstränga mig mer haha. Känslan får dock alltid styra när jag springer, och jag tycker det är trevligare att låta puls och mjölksyra gå ner så man kan ta sig längre i stället för att trycka på och förmodligen behöva gå längre sträckor närmare slutet. Vi tuffade runt i ett lagom prattempo och kom i mål på tiden 1:15:33. LÄTT en vända jag skulle kunna tänka mig att åka in och springa fler gånger, även utan lopp!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: