web analytics

Det vackra och varma vädret fortsätter, jag tror aldrig det har hänt att sommaren kom redan i maj och sedan stannade typ hela sommaren?!
Jag tycker det är fantastiskt så jag klagar absolut inte, bara att hålla tummarna för att det håller i sig en månad till då min semester börjar haha!Under veckan har det faktiskt blivit två löppass, ett totalvidrigt i tisdags och ett något mindre totalvidrigt igår. 5 km båda gångerna, och ja, har man ett långt uppehåll får man ju betala för det kan man säga och börja om från början igen. Tungt är bara förnamnet, jag var redo att lägga mig i spåret och inte kliva upp förrän till vintern i tisdags. Igår hade jag lilla handflaskan med 1,5 dl vatten i och det hjälpte faktiskt till (även om vattnet blir varmt under tiden), men lätt var det inte. Nåja, bara att nöta på så är jag snart igång med att köra milen en gång i veckan som förra sommaren!
Jag testade Svantes klocka som mäter pulsen på armen i stället för med pulsbälte, jäkligt smidigt faktiskt att slippa hålla på med ännu en extra pryl. I simningen funkar det dock inte om jag förstått det rätt, så man kan inte langa bältet helt och håller än så länge. Jag kan tänka mig att det blir knepigt vid tex skidåkning också då man vill ha heltäckande kläder och inte vika undan handskar och ärmar, använder man pulsband kan man ju ha klockan utanpå kläderna. Nåja det är ju en parentes, för att springa med funkade den jättebra!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: