web analytics

I tisdags efter jobbet drog vi iväg till Bjurhovdaspåret för att springa, ett varv blev ca 2,4 km och det fick räcka för min del i den 33-gradiga värmen. Svante körde på ett varv till medan jag fipplade lite med utegymmet. Tanken var att få till benböj, men jag tyckte inte det funkade så bra. Jag inser först nu två dagar senare att jag förmodligen gjorde fel haha!
Bättre lycka nästa gång.
Jag svingade omkring i armgången också, jag trodde först att jag inte skulle orka flytta mig en enda pinne men det kändes mest som en teknikgrej att få till det rätta gunget. Man får säkert inte gunga egentligen om det ska vara ”bra träning”, men äsch… Allt behöver inte vara så seriöst hela tiden!Igår åkte vi till klubben för att spola av de fasta skärmarna, men det visade sig att vattenslangen och högtryckstvätten inte hade samma dimension så det gick inte för sig. I stället blev det lite träning för killarna, Svante och Gaist lekte runt lite grann och Öje fick träna på att vrida huvudet när han gick in i bett på en ärm som stod på marken, hoppa över två rader med tunnor för att ta bett och lite belastning med sticken samtidigt som han fick godis. Hans teknik för att ta sig över tunnorna var väldigt olika när han bara skulle komma till mig över dem på inkallning mot när han skulle hoppa över dem och bita. Han blev väldigt mycket mer inriktad på att hoppa nära och flackare mot betten, men samtidigt blev då sprången längre så han fick svårt att få till ett bra språng på andra hoppet och tog i tunnorna första gången. Bra att träna kroppsmedvetenhet med andra ord!

Det varma vädret håller i sig, någon sa att det skulle vara hela augusti ut men jag vet inte om det är önsketänkande. Häromdagen hade vi mörka moln som rullade in mot jobbet i Arboga, och det kom faktiskt en skur med regn i sisådär 30-40 minuter. Det är ju knappt så man vet vad regn är längre haha. Men jag klagar inte, jag gillar det varma vädret och tycker absolut inte att vinter och mörker behöver skynda sig tillbaka!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: