web analytics

I lördags morse fick vi fint sällskap, Gaist gick med mig och grabbarna medan Svante tog sovmorgon för han kände sig trött och hängig. Det finns mycket att undersöka för en liten valp!På eftermiddagen åkte jag och Öje till syrran som fyllde år och åt bullar och tårta, och på vägen hem stannade jag på klubben och tränade lite lydnad och hopp.Igår åkte vi också ut till klubben och fixade lite med hindren och skärmarna som vi håller på och rustar och sen tränade vi igen. Vi är verkligen inne i en svacka lydnadsmässigt, det känns inte som att vare sig han eller jag är motiverade och resultatet blir inte bra. Jag får fundera på hur vi ska komma ur den.

På kvällen tog jag en sväng på cykeln, jag ville köra en ny runda och uppskattade på kartan att den skulle bli ungefär lika lång som den jag brukar köra. Det visade sig inte stämma, den var en hel mil längre haha. Men det blev en skön sväng ändå, och det var inga problem att slänga på 50 % till mot det jag brukar köra. Och vid hemkomst väntade färdig middag och sen en skön dusch med vacker solnedgång utanför fönstret, en bättre söndag helt enkelt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: