web analytics

Vi har varit iväg en sväng med husvagnen i veckan, tränat en del hund och haft allmän semester. Men det kan jag inte skriva om nu för imorrn är det Stockholm triathlon och jag måste sova, så det får komma myspysiga bilder från veckan en annan gång.Jag är lite orolig över simningen imorrn, jag har verkligen inte simmat nånting denna sommar (ironiskt nog när det varit varmare i vattnet än någonsin typ) men förlitar mig på att jag ändå kan, och jag fasar för att det är kallt i vattnet vilket gör att det blir ännu jobbigare att simma än vanligt. Men det är vad det är, jag kan inte göra något åt det nu utan bara försöka hålla lugnet och se till att ha en rak kurs så jag inte simmar längre än nödvändigt. Tack och lov säger prognoserna att det inte ska blåsa så det borde bli en hyggligt lugn simning, jag hoppas bara de har rätt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: