web analytics

Jag tänkte ta en vilodag från egenträningen i onsdags och i stället hämta hundmat, packa in den lite snabbt och sen åka iväg till klubben och träna hund. Men jag kom hem så sent med maten, pirran som vi skulle köra in den med behövde pumpas innan det ens gick att påbörja projektet med att fylla frysen och sen skulle ju allt bäras in också. Nåja, 160 kg hundmat har vi nu att tillgå så det räcker ett par månader.
I stället för att åka och träna belönade vi oss själva med att äta ute, en honey gai från Yum Yum fick det bli och den var lika god som den ser ut!Igår hade jag tur med vädret minsann, på morgonpromenaden hade jag jättevacker morgonsol med Serengeti-känsla framför mig och kolsvarta moln, åska och blixtar bakom mig. På vägen hem med hundarna började det stänka på vindrutan, och jag tänkte att jag åker lite tidigare till jobbet om det är nya skyfall som kommer och det blir trafikstockning. Men det kom inte fler droppar, jag såg på vägen att det hade spöregnat men sen måste det ha gått norrut för det regnade inte alls under hela vägen till jobbet!På kvällen hade jag tänkt att cykla igen, men jag var så trött så det fanns ingen energi till nånting. Jag tappade upp ett bad och gjorde mig lite popcorn, slog igång ”Killjoys” på HBO och bara slappade. Grabbarna höll mig sällskap, även om jag tror att de mest var ute efter popcornen, och Svante tog med sig Gaist och åkte och handlade och gick vid vattnet.Idag kanske det blir en cykeltur om jag orkar, jag kom visserligen i säng i skaplig tid igår men har ändå sovit lite dåligt så tröttheten håller i sig. Jag försöker se till att inte träna om jag inte sovit bra eller i alla fall hyggligt, jag tycker det tär för mycket på kroppen när den inte får ordentlig återhämtning och jag behöver krasst sett inte plåga den till något eftersom jag tränar för att må bra och för att det är kul. Hoppar jag över ett träningspass, eller fem eller femton för den delen, så spelar det liksom ingen roll. Det enda som händer är att det blir svårare att komma igång med regelbunden träning igen efter långa uppehåll, och utan träning mår jag helt enkelt inte bra i kroppen utan får fightas med ont i knät, axel, rygg osv. och det tycker jag är onödigt när jag i stället kan träna och må bra!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: