web analytics

Jag hade tänkt fortsätta träna järnet under denna veckas långledighet men det stoppades effektivt av förkylningsvibbar i näsa och hals. Självklart blir det så när jag går tillbaka till jobbet där jag utsätts för en massa bakterier som jag inte är van vid längre, och inte blir det bättre av att kollegorna faktiskt slarvar med hygienen i vissa avseenden vilket får mig att bli en riktig ”Häxan Surtant”. Men än så länge är det faktiskt bara just vibbar, så jag tar det säkra före det osäkra och vilar från träningen och går bara de vanliga hundpromenaderna. Tråkigt dock eftersom jag fått ett bra flyt i träningen och känner mig stark, nu missar jag denna veckas ”söndagsmil”!I torsdags tränade vi lite lydnad och Öje gick toppen!
Fritt följ (vilket han faktiskt kan), vittring med osmittade pinnar vilket är första gången på klubben och fjärrdirigering där han fick vara på lastpallar. I fjärren fick han plötsligt svårt med skiften från stå till ligg vilket är lite konstigt, det brukar vara ligg till sitt som krånglar. Vi fick till det till slut i alla fall så jag hoppas det var en tillfällighet.
Vittringen gick super; han sprang fram och tog en pinne direkt men släppte den, luktade sedan på några till och tog sedan den rätta. Precis som han gjorde för några veckor sedan här hemma i hallen. Då var jag dum och skulle göra en gång till bara för att det gick så bra, och då gick det såklart skit haha. Denna gång var jag smart och belönade upp när det blev rätt och nöjde mig där.I övrigt har det inte hänt något speciellt, helgen har bestått av mycket TV-spel och onyttigheter, helt emot alla regler om att hålla sig frisk egentligen hehe. Igår var det 100 dagar kvar till julafton så vad passade väl bättre än mjuk pepparkaka med lingongrädde liksom?
Jag hoppas på att kroppen lyckas mota bort de otäcka bacillerna ändå så jag kan köra igång med träningen igen under veckan som kommer!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: