web analytics

Ännu en långledighet är till ända, denna vecka har den haft skogstema skulle man kunna säga. Både torsdag och fredag gick vi våra långa promenader i skogen, i torsdags här i Västerås.I fredags däremot packade jag ihop frukost till mig och ben till hundarna och så åkte vi iväg ett par mil och gick i mer ”riktig” skog. Supermysigt var det, hundarna sprang som tättingar och jag strosade runt mellan granar och lingonris. Öje och Gaist sprang i princip non-stop och Dax rev av ett antal spontana breakdancemoves under tiden. De njöt lika mycket som jag med andra ord!

Igår körde vi träningstävling på klubben, men det får jag skriva om en annan dag för nu måste jag sova inför en ny arbetsvecka!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: