web analytics

I måndags fick jag nog av hela den här ”gå och vänta på förkylning som aldrig bryter ut”-grejen och körde ett lätt träningspass. Jag blir så himla trött och energilös utan att träna, för att inte tala om alla krämpor som ger sig tillkänna!
20 min cykel och 20 min styrka med fokus på knä och löparstyrka blev det.Igår var jag stel och hade träningsvärk minsann, det märks att jag inte kört styrka på länge som jag gjorde ”förr”. Jag körde igenom ett yogapass på 30 minuter för att böja igenom och sträcka ut kroppen så kanske återhämtningen blir något kortare, åtminstone blir musklerna lite mjukare och längre. Jag använder mig av appen ”Yoga Studio” i mobilen, den har väldigt bra instruktionsfilmer och övningar som passar alla tycker jag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: