web analytics

Sist vi spårade var på skyddstävlingen i maj, inte precis en varjedagssyssla kan man väl säga. Men förra veckan fick jag feeling och kollade igenom lägrelydnaden med Öje, den var ju inga problem att ta oss igenom så då anmälde jag till ett lägrespår i Karlstad den 11 november!Med andra ord är det dags att börja träna spår, Öje är ju ingen naturlig spårtalang så det finns lite att jobba på om man säger så. Det är över 20 anmälda till tävlingen vilket gör att chansen att komma med blir väldigt liten, och i november är ju risken också stor att det kommer snö så de måste ställa in. Men OM vi kommer med och det blir av så får vi lägga i en högre växel nu. Härligt hur som helst att bryta av nötandet på MR1 med skogsarbete!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: