web analytics

Oj, en hel vecka sedan jag skrev nånting här igen!
Denna vecka har jag provat att dra igång träningen igen, den där förkylningen som verkade vara i antågande gjorde aldrig entré fullt ut så till slut tog jag beslutet att provspringa 3 km flack terräng i måndags. Det blev vare sig bättre eller sämre av det, så i onsdags blev det även en 4,5 km vända i spåret vid ”Orientalen”.
Imorrn ska jag möta upp Annelie för en ”springdate”, antingen blir det 5-6 km eller så drar vi av milen beroende på känsla. Kul att kunna ses och umgås kring ett annat gemensamt intresse än bara hund och få tillfälle att snacka lite strunt!Fint väder har det varit de flesta dagarna, men nu hinner det skymma så mycket innan jag kommer hem så det känns lite meningslöst att stressa från jobbet för att komma ut och spåra i halvdunkel. Förra helgen fick jag i alla fall till ett spår, och under veckan har vi tränat pyttelite fjärrdirigering och apportering. Apporteringen blev med en vanlig apportbock eftersom det är den som kommer på tävlingen (OM vi kommer med!), och faktiskt så ville Öje spontant lämna av den helt framifrån så det var kul!
Under helgen som kommer hoppas jag på att kunna spåra lite mer igen så får vi se om det ramlat ner några fler poletter.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: