web analytics

Fredag igen, ännu en jobbvecka i ryggen. Eller ja, för mig var det ju verkligen ingen lång jobbvecka eftersom jag var ledig måndag och tisdag, men ändå. Onsdagen bjöd dessutom på ännu ett avsteg från vardagen då jag gick utbildning i Heta Arbeten nere i Linköping, så nu har jag ytterligare ett certifikat i bagaget. Synd att jag inte kan svetsa, då kunde jag börja tillverka hundburar och tjäna storkovan haha!
Obligatoriska bilder på flygplanen efter E4an när man är i Linköping:Innan ledigheten tog slut hann jag dock med att springa 3 km tillsammans med hundarna, inget övertempo precis men ändå tillräckligt för att få upp flås och puls. Igår var vi iväg och simmade och jag klämde i med 1500 meter vilket känns i muskelfästena idag, idag efter jobbet blev det 30 minuter yoga (och så fort jag var klar erövrade Gaist och Öje yogamattan!). Just nu har jag ett bra flöde med träningen, lite av varje (förutom cykel) och på en lagom nivå känns det som.Idag när jag kom hem hade det fallit ett tunt lager snö i området runt just vårt kvarter, väldigt fint blev det och jag fick julvibbar direkt!
Tidigare i veckan satte jag upp en ljusslinga i våra nya enar, så det lös väldigt stämningsfullt med en gnutta snö på det.Just nu är det alltså kallt ute, men jag förmodar att det lilla vita täcket ganska snart kommer töa bort och det blir mörkt och blött. Som tur är fick jag häromdagen hem varsitt Hurtta Chill Stopper till alla tre hundarna för ett väldigt lågt styckpris, Chill Stoppern är ett täcke som täcker det mesta av magen och även ner över armbågarna vilket ju är de zoner där de blir mest skitiga när man är ute och går eller springer. Perfekt att bara kunna skala av smutsen på ett täcke i stället för att det sätter sig i pälsen som de sedan ligger med i soffa och säng!Om denna vecka var skonsam så är kommande vecka långt därifrån, för mig sätter den igång redan på söndag då jag ska jobba extra och dessutom i 12 timmar vilket jag inte har gjort sedan… 2016?
Sen följer det möten av olika slag och lite mer utbildning, denna gång i ledarskap. Så först nästa fredag kan jag pusta ut på riktigt, och börja förbereda mig för årets examination i skjutvapen som går av stapeln veckan efter det. Ingen rast, ingen ro…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: