web analytics

De lediga dagarna fortgår, fortfarande en kvar… Jag har inte riktigt hållit samma tempo som jag gjorde de första dagarna, framför allt eftersom min mage gjorde revolt lördag/söndag och då fick planerna ändras något. Min tanke var att göra ett yogapass på lördagen och simma och kanske också springa på söndagen, men det blidde bara yogan och ett varmt bad i stället för simning på söndagen. Nåväl, jag var färdig med min aktivitetsutmaning (som jag skrev om i förra inlägget tror jag?) redan innan så yogan blev ett bonuspass och så tog jag simningen idag i stället, 1000 snabba meter innan Svante skulle till jobbet!I lördags var vi också iväg och tränade hund, Svante hjälpte ett par tjejer som kör IPO och jag tränade både lydnad och lite skydd på mig själv med Öje. Lydnadsmässigt blev det framåtsändande vilket blev helt ok trots att han faktiskt inte såg den jättelika kongen som jag hade lagt ut, och så körde vi fjärrdirigering uppe på en bänk (se film). Han får fortfarande mycket hjälp med sättande från liggande, men det tar sig mer och mer.
Det lilla vi gjorde i skyddet var att gå transporter, han går fortfarande och smånaggar lite då och då för att han inte riktigt kan skilja på flykt och steg, men han höll sig runt mig jättefint och jag kunde svänga runt och gå med honom både vid båda sidorna och bakom och framför vilket jag tycker är kanon!

Dax och Gaist fick varsin promenad i det fina vädret. Gaist börjar bli stor kille nu, nästan lika hög som Dax och har börjat sätta muskler. Men fortfarande lika vänlig och lättsam i sinnet som en liten bebis, helt underbart!Nu är det som sagt en ledig dag kvar och jag har verkligen INGA planer för den!
Kanske åker jag och handlar en ljusslinga till vår rabatt utanför uterummet, jag bytte ut de tre förruttnade skapelserna som stod där sedan i somras mot tre små enar, så det skulle vara väldigt fint att sätta en tunn ljusslinga i dem såhär inför jul. Meeen vem vet, kanske blir det bara promenader, kanske springa en sväng, och så mys med hundarna förstås. Ledig tid när den är som bäst!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: