web analytics

Jösses, jag tyckte det bara hade gått ett par dagar sedan jag senast skrev något här men insåg idag att det är över en vecka sen!?
Vad har hänt sedan sist då?
Ett pass med hundträning har det blivit, vi körde förarförsvar ur skyddet och det gick faktiskt bättre än någonsin. Jag har tyckt att Öje har känts ringrostig när vi inte har kört på ett tag men detta pass var han på alerten och med bra coachning från både mig och Svante så blev det fint resultat!En del egenträning har det också blivit; löpning, yoga och simning. Jag är med i en grupp på Facebook som min kusin Carro har startat som heter ”aktivitetsutmaning 2018” som går ut på att man ska vara aktiv med något under minst 20 minuter tre gånger i veckan. Fler tillfällen räknas som en bonus, och utmaningen är klar vid årsskiftet.Ett jättebra initiativ, och det motiverar att få ihop de där tre tillfällena när man ”måste” redovisa dem för andra!
Det fina är att det är väldigt blandad nivå i gruppen, vissa har som mål att ta promenader tre gånger i veckan, andra kör crossfit så svetten sprutar, en tjej ska springa 100 miles (16 mil) i vår. Ändå peppar alla varandra för varje genomförd aktivitet, väldigt kul!För övrigt är det väldigt mycket höst och mörker just nu tycker jag, mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Lampor och reflexer används flitigt, och så även handdukar för att torka smutsiga tassar och magar. I ett par dagar har solen brutit igenom molnen under dagtid i alla fall, då ser jag till att sätta mig där den skiner in genom fönstren för att försöka tanka lite energi. Den enda fördelen är väl att det lackar mot jul, i år har jag rejäl julfeeling och vill äta saffransgott, dricka glögg och julpynta redan nu. Ännu en bra anledning att se till att köra alla tillfällen och gärna några till på aktivitetsutmaningen med andra ord hahaha!Nu är jag i alla fall ledig i sex dagar från jobbet, riktigt lyxigt och jag hoppas på mycket sömn och mycket träning när det faktiskt är ljust ute!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: