web analytics

Jahapp då var det helg igen, och också ny månad. Veckorna går så snabbt, det är verkligen måndag-fredag konstant!
Det betyder väl i och för sig också att man inte saknar sysselsättning, tiden går alltid snabbare när man har saker att göra. Jag har fått ett större ansvarsområde på jobbet så det finns definitivt en hel del att pyssla med om dagarna, och så försöker vi hålla igång med träningen på kvällarna när vi kommit hem.

I onsdags lämnade vi in bilarna för däckbyte (eftersom vi förvarar våra däck där och då ingår byte, annars byter jag själv) och på kvällen sprang jag till däckfirman för att hämta min bil. Jag passade på att ta med mig Öje också, men som synes på filmen var det inte så mycket löpning för honom direkt haha. Alla frågar alltid varför jag inte springer med hundarna, och här har ni svaret. Det blir liksom inte träning för dem, jag är alldeles för långsam!Igår fyllde Svante år och då ville han att vi skulle åka och simma igen, inte mig emot!
300 meter uppvärmning, 300 meter med paddlar och 300 meter på ”frihand” efter det blev det. Känslan efter paddlarna är verkligen annorlunda, armtagen känns plötsligt jättelätta och effektiva. Jag underhåller mig genom att försöka tänka på alla tips och trix jag fick under mina simlektioner i våras och som jag sett på simkonton på Instagram; tummen ska nudda låret när armen är längst bak, armbågen och handleden ska vara i rätt vinkel, armbågen ”för” armtaget framåt, handen ska bryta vattnet i rätt vinkel vid huvudet för att armarna inte ska bli för raka och flacka framåt, inte korsa min egen mittlinje vid isättningarna, håll bålen rak och styv men inte spänd… Och mycket, mycket mer!
Den som säger att ”det är bara att simma lite” har uppenbarligen aldrig försökt förbättra sin simning hahaha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: