web analytics

Igår besökte jag för första gången gymmet i simhallen, jag har tidigare bara haft kort för simning men nu känner jag att det inte vore så dumt att kunna springa inne för att vänja sig med värme inför Gran Canaria och för att slippa halka, snö och kyla. Och så kan man ju inte heller skylla på att det är just halka, snö och kyla och göra något annat hehe…Jag kan faktiskt inte komma ihåg att jag någonsin varit medlem i ett gym tidigare. I skolan fick vi gymma gratis, och annars har det funnits i anslutning till jobb eller så har jag tränat själv hemma. Det var dock inga större överraskningar, det fanns cardiomaskiner, styrketräningsmaskiner, lösa vikter och en stretch-hörna precis som på de flesta andra ställen. Det som överraskade mest var min egen orutin, till nästa gång ska jag ha med mig vattenflaska, liten handduk, hörlurar. Och sätta igång fläkten!
Men jag pinnade ihop 3 km i värmen i alla fall, så nu är det bara att fortsätta kämpa på!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: