web analytics

Halsontet gav inte alls med sig, det blev lite värre och jag fortsätter att ta det piano. Imorrn ska jag åka ner på möte i Linköping men borde vara hemma i normal tid och kanske kan köra lite yoga eller så. Tack och lov har jag precis bytt till nya och fräscha vinterdäck, så nu känner jag att jag åker säkert på vägarna igen vilket kommer behövas imorrn på småvägarna ner mot Norrköping där motorvägen tar vid sista biten.Jag åker inte bara säkrare med de nya däcken förresten, det visade sig också när jag kollade snittförbrukningen på bränsle att det går åt en hel deciliter mindre soppa per mil med dessa ”sulor” på än de gamla. Så helt klart ett suveränt köp på alla sätt och vis!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: