web analytics

För tredje veckan i rad var jag idag hos naprapaten, sakta men säkert går det framåt med höften. Under veckan har jag också börjat på en ”kur” med tio dagar på diklofenak, vi får se om det kan hjälpa till med att få ner inflammationen.Nu har det varit lite kyligare ett tag och under måndag-tisdag tror jag det var så snöade det i ett dygn vilket gjorde att vi fick lite, lite snödjup och med det ljusare igen. Man slipper pannlampa på morgnarna vilket är jätteskönt!På kvällens promenad var allt sådär fantastiskt vackert igen med frost som fastnat på minsta kvist, vintern är verkligen magisk när den visar sig från denna sida.Nu laddar vi för fredag och helg, imorrn blir det troligen simning och på lördag lydnadsträning och gym är planen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: