web analytics

Idag när jag kom hem och inledde min långhelg som jag nu har hade Svante middagsplanen färdig. Det har han i och för sig relativt ofta så det var inget nytt, men vad som däremot var nytt var att vi skulle äta hemgjord Skagenröra för första gången!
Det som behövs är (naturligtvis) räkor, dill, rödlök, gräddfil eller creme fraiche, majonnäs och lite salt och peppar. Bara att blanda ihop efter behag, slänga upp på ett (glutenfritt) rostbröd och toppa med en skvätt rom och så voilà; toast Skagen. Vansinnigt enkelt, och väldigt gott!
Till denna enkla kreation drack vi som synes Asti, alldeles för sött till mat men gott ändå!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: