web analytics

Rimlig söndag igår faktiskt, började med en mysig frukost i lugn och ro då jag hade exakt noll saker planerade för dagen och Svante skulle iväg och ha kurs framåt tiosnåret. Älska sovmorgon!
Hundarna var glada som vanligt, Öje verkar ha återupplivat sin gamla rutin att kika på malle-TV genom fönstret så han hade fullt sjå när världen började vakna till utanför. Han gör ingenting mer, inga morr eller liknande, bara tittar en stund.Svante drog iväg och jag sjönk ner i soffan ett tag, även där fick jag sällskap av hundarna som gärna ville vara nära och mysa. Det här med att ha hundarna i soffa och säng har ju sina nackdelar i form av smuts och hår, men det är faktiskt också väldigt mysigt.Nåväl, även om det var söndag kunde jag ju inte sitta där hela dagen med spretiga ögonbryn så till slut packade jag in allihop i bilen och åkte ut för långpromenad. Riktigt härligt vårväder under hela helgen, även om det blåst en hel del så var det faktiskt värme i luften och man kände värme när solen sken!
Efter promenixandet tog jag mig i kragen och åkte iväg till gymmet och rev av 30 minuter på löpbandet, det har inte blivit så mycket löpning på sista tiden men nu får det bli som det blir inför lördagens lopp. Jag kommer nog ta mig runt i alla fall, i vilken takt får vi se!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: