web analytics

Idag inledde jag dagen med en tripp till simhallen. Nu har det ju varit ganska mycket fokus på löpningen ett tag (med all rätt), och det var ganska länge sen jag körde ett längre pass simning så jag ville inte dra på alltför mycket och riskera nya känningar i axlarna.
Det blev 800 meter i ganska maklig takt då jag delade bana med en kille som varvade crawl med bröstsim de första 675 metrarna typ, sen blev banan bredvid ledig så jag slank över till den och kunde köra på själv de sista längderna.Skönt att få till lite träning på morgonkvisten då jag sedan åkte raka vägen hem, bytte om och åkte sedan tillsammans med Sandra och hennes kompis Madde till Enskede där Sandras moster hade ordnat babyshower eftersom bebisen kommer om bara lite drygt en månad.
Nu blir det soffhäng för hela slanten resten av kvällen, imorrn satsar vi på lite hundträning i stället!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: