web analytics

De senaste dagarna har det blivit lite av varje, i söndags skulle jag ha åkt iväg och tränar mondioring med lite folk, men på morgonen vräkte snön ner och jag kände att kombinationen lite varmare asfalt med snöfall medförde stor risk för underkyld halka så jag stannade hemma.I stället körde jag ett yogapass för första gången på 1,5 månad och det märktes. Stel som en pinnstol!Igår hade jag tänkt att köra ett kortare pass cykel och sedan lite styrka, men när jag kom hem efter jobbet började jag byta om till ”hemmauniformen” (vilket innebär mjukisbyxor hehe) för att först laga mat och då slog det mig att det är knappast vägen till framgång eftersom det troligen kommer innebära att jag går runt i de kläderna hela kvällen och skjuter träningen till en annan dag. Så jag förberedde träningskläderna i stället, vevade ihop en rätt som skötte sig själv i ugnen (riven potatis i ägg och mjölk samt förstekt bacon i en form, serverad med grönsaker och lingonsylt. Verkligen superenkelt och påminde om raggmunk) och rev av 30 min cykel framför Netflix medan den blev färdig. Förhandlingsutrymmet måste vara mer eller mindre obefintligt, annars blir det inte av!Ikväll körde jag lite hundträning med Öje i hallen, vi lekte med fjärrdirigeringen och när han märker att vi lattjar och att han får utrymme att vara ”busig” så tänder han till och tycker det är jättekul. Bara att fortsätta bygga på den känslan för att få till snabba och korrekta skiften!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: