web analytics

Idag hade jag tänkt träna efter jobbet men i stället åkte vi iväg och hämtade bilen från verkstaden. Väldigt trevligt bemötande både från verkstaden och säljhallen på Bra Bil Enköping, och dessutom billigare än Bilia som skulle ha en dryg tusenlapp mer för exakt samma lagning. Rekommenderas!När vi kom hem lagade vi makrill för första gången, makrill i tomatsås är ju inte direkt en nyhet men makrillfiléer var något helt annat. Gott var det, och fantastiskt vackra i skinnet!Sedan har det blivit seriekikande för hela slanten under resten av kvällen, imorrn blir det lite träning och födelsedagsfirande i efterskott. Natti natt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: