web analytics

Javisst blev det löpning igår, 30 min med lite olika lutning och hastighet gav 4,9 km in på kontot. Lite snöpligt att inte få ihop de sista 100 metrarna till 5k, men å andra sidan skulle jag inte haft orken till det ändå så det är som det är. Visst hade jag kunnat spurta nån minut tidigare, men de sista tre minutrarna när jag höjde takten avsevärt för att komma så långt som möjligt innan tiden var passerad var mer än nog.När jag såg mig själv i spegeln efter passet insåg jag att jag såg ut som en tennisspelare i min kjol och vita skor, stiligt värre haha!
Shortsranden jag fick på TGC är kanske inte lika stilig, men den kommer ju försvinna när jag går tillbaka till min vanliga genomskinlighet.Idag blev det lugna gatan efter jobbet, en god middag och film/serier i soffan. Jag har sovit dåligt under veckan, så nu hoppas jag på en lång, skön nattsömn med minimalt med störningsmoment. Vi får väl se…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: