web analytics

Här har det varit tyst ett tag minsann, detta är den nog i särklass mest händelsefattiga veckan hittills i år. Sovit, jobbat och ätit, tränat ett pass och ja, det är det. I måndags tog vi en skogspromenad efter att jag kom hem från jobbet, tänk att det fortfarande är ljust då så jag ser var jag går i skogen?!
Mot slutet av promenaden fick jag slå igång pannlampan, men wow vilken känsla att upptäcka den enorma skillnaden i ljus mot för bara någon vecka sedan!Även på vägen till jobbet har jag slagits av att solen redan då står långt över horisonten, det var ju bara några veckor sedan den knappt syntes innan jag jobbat ett bra tag!
Det känns som att man blir lika förvånad varje år haha. Nu är jag dock mer än redo för att resten av våren ska haka på och göra sitt intåg, sol, varma vindar och sommarkläder önskas!Som sagt har jag tränat ett pass, 30 min på löpbandet i 2 graders lutning och sen 10 min yoga/stretch när jag kom hem. Jag fejkade lite sommarkänsla och körde i de solgula WAA-kläderna, älskar dem och längtar tills det är läge att ha dem även ute. Är också enormt sugen på landsvägscykling nu, men det får vänta till temperaturen har krupit uppåt en bit till och gatorna är sopade.
Idag hade jag egentligen tänkt simma, men när jag kom till simhallen var det fullt i varenda bana och eftersom jag fick lite ont i knät efter löpningen efter tisdagens pass så känns det rimligt att låta det vila en stund från mer löpning. Kanske att jag sätter mig på cykeln en stund imorrn, vi får se!Mestadels har det varit blött väder under veckan, idag var det soligt en stund på dagen men nu under kvällen kom svarta moln med regn in igen. Usch det är så trist att torka blöta och smutsiga tassar och magar, och Öje blir dessutom lite röd mellan tårna av all väta. Jag smörjer på med Standardts kalksalva, den både torkar ut eventuell svamp och återfuktar med bra fetter som verkar vattenavstötande. Bra grejer.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: