web analytics

Efter jobbet idag när jag gick mot bilen på parkeringen kände jag hur det var dags att ta ut cykeln på gatorna för första gången i år, jag menar 22 grader varmt, strålande sol och ett stillasittande jobb bäddar ju verkligen för en grym fredagsfys-runda!
Men eftersom jag har dryga 30-35 minuter hem i bilen också (och ännu mer nu pga vägbyggen på flera ställen) så hann jag omförhandla med mig själv och kände att jag inte orkade plocka ner cykeln från trainern, pumpa däcken, hålla på med hjälm och handskar osv så utepremiären fick helt sonika vänta till en annan dag.30 minuter skrapade jag ihop inne i alla fall, men det är banne mig inte fy skam det heller när man ligger lite lågt i motivation efter en ovanlig och energikrävande vecka. Bra jobbat att genomföra och inte bara säcka ihop i soffan!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: