web analytics

Jahapp, då var ledigheten över för den här gången. Precis lagom balans mellan att ta det lugnt och vara aktiv fick jag till, jag är SÅ nöjd med denna ledighet!Så här såg det ut mestadels under lördagen, vi tog det lugnt, städade en del och gick promenader typ. Lunch ute på stan i form av burgare på Sibylla haha, gott förvisso men åh min mage… Jag vet att jag har sagt det förut, men jag lutar mer och mer åt att helt utesluta gluten helt i kosten eftersom det sätter för stora spår i mitt mående. Tyvärr är det svårt ur flera aspekter, framför allt för att det då är svårt att äta både ute och hos andra eftersom man inte vet vad andra stoppar i maten eller fikat och det känns inte jättekul att alltid vara den som ställer krav på vad som ska serveras och vara avvikande, alltid är den som tackar nej eller har med sig eget då många uppfattar det som att det som bjuds ”inte duger”. Sen är det en rejäl utmaning för mig att faktiskt tacka nej, jag har förut kunnat leva på allehanda godsaker om jag har velat och ett sockerknarkande är inget man bara skakar av sig hur lätt som helst. I synnerhet socker i kombination med gluten som det är i bakverk, fikabröd, tårta… Men jag tror att, för min egen skull, så måste jag ta tag i karaktären och säga nej till förmån för att slippa må dåligt i minst en dag efteråt.Söndagen bjöd till att börja med på snöstorm, lite otippat när man precis hade ställt om till sommartid. Men runt tiotiden klarnade det upp och blev soligt och fint igen så vi tog oss en promenad där grabbarna fick bära varsin pipleksak dagen till ära. Dock blåste det SJUKT mycket, alltså vad är dealen med all denna blåst??På eftermiddagen drog jag iväg till gymmet och körde 45 min crosstrainer, jag inbillar mig att det precis som styrkan är bra komplementsträning till allt det där andra som jag vinglar runt med haha. Ombyte förnöjer liksom, fast så himla nöjsamt vet jag inte om det är i ärlighetens namn. Rätt så monotont, men med en bra serie på skärmen blir det i alla fall uthärdligt.
Så ja, som sagt, en på det hela taget bra helg tycker jag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: